...Morfar!

…Helt uden snyd!

Jeg troede jeg elskede at bage – men så fik jeg Peter og evnen og lysten til, at begive mig ud i middelstore projekter (Ja, jeg refererer til bagning) forsvandt! Jeg magter det bare ikke vel, dej på hænderne, baby vågner – kaos i mit sind, vig bort! Desuden vil jeg hellere bruge de timer hvor han sover på noget konstruktivt, som f.eks. at stene realityprogrammer på TLC! Overskudsmor? Not so much:) (Lige pt dedikerer jeg timerne mens Peter formiddags-napper til mit nye yndlingsprogram ‘I didn’t know I was pregnant’ – saay wuut? Jeg er så hooked!)

Men hov, nu må jeg så hellere rose mig selv også ( for nogle gange hiver jeg lige lidt overskud ud af ingenting) – og bingo! det resulterede lige i et helt hjemmebagt-og-totalt-uden-snyd- franskbrød ala. smådoven-noller- mor forleden! Vand, gær, salt og mel – ingen blandingsforhold, det skulle bare ligne en dej, og honestly, så blev resultatet ret godt og jeg kunne sågar byde mine gæster på en bid overskudsbrød! Wohoooo! DSC_0896 DSC_0897

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Morfar!