...IKEA!

…Morfar!

 

Imorgen d. 7/7 er det præcist 2 år siden min far døde – tiden flyver, men der går faktisk ikke en eneste dag hvor jeg ikke tænker på ham! Jeg savner ham ubeskriveligt meget, så meget at jeg ikke engang kan sætte ord på mit savn.  Det er der hele tiden, som en konstant tomhed – noget mangler! Et godt eksempel er  vores familiemiddage – far mangler! Hans plads er tom – men den kan aldrig blive taget af en anden! Og nu her hvor 2 års dagen er lige om hjørnet er det gået op for mig, at min far ikke er på ferie længere – hans nummer har jeg stadig, og hans navn står stadig på postkassen – men han er her altså ikke! Ligemeget hvor ondt det gør, er jeg nødt til at affinde mig med det satans faktum, men hvis savn er udtryk for kærlighed, så var (og er!) min far nok en af de mest elskede mænd i verden <3

For at mindes min far holdte vi idag, en lille minde/hygge komsammen – mor, Didde, Tilde, Farmor, Martin, Peter og jeg ( Fætter Magne og Onkel Henrik kunne desværre ikke komme). Altså det var ikke et stort, kollektivt tåretrille-gilde, nok nærmere tværtimod – for hold kæft hvor vi hyggede! Vi mødtes til kaffe og lakridskonfekt ( min far’s yndlings-snol!) på Vejlby Kirkegård (slet ikke et deprimerende sted i solskin) – her hyggesnakkede vi, nød solen og lagde blomster og lakridskonfekt på min far’s gravsted! Bagefter tog vi hjem til os og grillede pølser og store bøffer – og bagefter vi fik trefarvet is. Slet ikke dårligt! Min søde farmor havde også taget lidt fotominder med – f.eks. afslørede min far’s konfi-billede en noget noller-70’er-konfirmand-type med ægte playmobilhår:)

Forresten er min møv opkaldt efter sin morfar – det kunne simpelthen ikke være anderledes:)

  Solskinshygge ved ‘Morfar’s Plads’

DSC_0924Peter og far <3

DSC_0931

Min far’s yndlings-snol var lakridskonfekt! I hans sidste uger var det stort set det eneste han spiste – lakridskonfekt og atter lakridskonfekt…Mmm!

DSC_0933

DSC_0936Memories <3

DSC_0944Sort/hvid minder!

DSC_0945

Farmor peger og fortæller <3

DSC_0950Farlig flot type med Beatles-hår:)

DSC_0951Mutze, Didde og Farmor – dejlige damer!

DSC_0953Klar, parat – GRILLLLLLL! ( Og tjek lige min Spidermaiiiin ved bordenden – nuuurh!)

DSC_0955Entrecote – åhhhhh manner! Food-heaven!

DSC_0957Dessert – børneis, flødeboller, cirkuskrymmel og jordbær? Må man tage to gange? No fanciness going on here:)DSC_0964Tilde Bomstærk -og min hakkede makker – ahheem #hosthost! DSC_0973AV MIT HJERTE!

DSC_0977Tilde – mosters egen lille søde, flødebolle-elsker <3

DSC_0991En træt, sommerblond mor med verdens bedste Pedde! Tak for en dejlig dag <3 Kærlighed til vores superhelt i skyerne <3DSC_0992

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...IKEA!