...Farlig tiger på spring...Grrr!

…BRÆK & KAOS!

 Velkommen til familien Bullerbasse – vi roder lidt og pas lige på, der er sure sokker og bræk på gulvet!

DSC_2074Hyggestund med min champ! “Flot knold mor – hvor har du lært at lave sådan en?”

Peter vågnede kl. 08.00 i går morges efter en af de værste nætter til dato – men glad og munter trods søvnunderskud – og fred være med lortenætter, jeg er efterhånden fuldt ud rustet til søvnløse nætter og 3-4 natamninger ( til trods for at bassen er 8,5 mdr.) Noget jeg dog aldrig bliver rustet til er det kaos der skabes inde i min krop når min baby bliver syg. Ved 11:30 tiden startede bræk-lavinen nemlig – og mor her var helt uforberedt på de massive brækmængder der faldt…OH MEIN GOD!

Som et lyn fra et klar himmel blev dagen forvandlet  til et stort kaos!  Jeg fucking hader det når han er syg – min mave snøre sig sammen, og på en eller anden måde er jeg slet ikke i stand til tænke rationelt. Well, øhm….heldigvis var min mor og søster her til hjælpe mig, for hvad gør man lige når man selv er indsmurt i bræk og baby er indsmurt i bræk og gulvet er indsmurt i bræk? Det var så synd for ham, selvom han virkede frisk, så blev det altså til hele 6-7 brækeksplosioner i løbet af dagen – 5 tøjskift til baby + bad, et opkald til vagtlægen og mor her måtte nøjes med at skifte tøj 3 gange! Flere gange forsøgte jeg at afværge tsunamien ved at stikke hånden under hagen på ham, hvilket blot resulterede i en håndfuld bræk….Clever thinking noller mor! Kl. 1 i nat havde han den sidste tur – forhåbenligt, 7-9-13 og alt det der, for jeg kan ikke mere bræk!

Her i huset er vi ikke fan af bræksyge, men her er da lidt fine billeder af min baby og mig ( og sjovt nok er det moren som ser mest smadret ud…ta’ jer ikke af hængerpatterne, nogle dage er bare meget bedre uden BH):

DSC_2078 DSC_2088

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Farlig tiger på spring...Grrr!