...Dagens mor-tip!

… Zombie Mama!

Det der med at blive mor er det vildeste og sejeste  jeg nogensinde har oplevet, men hold nu kæft, jeg er træt…med træt på!

Peter var simpelthen så stjernedygtig til at sove de første 4 måneder, han sov ca. 12 timer hver nat – uden at vågne….bum! Jeg vågnede altid før ham med et sprængfarligt og tungt  yver som lækkede, fordi han sov så længe – altså, en hver forælders drøm (bortset fra det med yveret – det var ret smertefuldt)! For fanden hvor var jeg udhvilet…..meeeen, nu her hvor bassen snart er 9 mdr. har piben fået en hel anden lyd!

Da han var 4,5 mdr fik han sine første tænder og begyndte at sove helt ad pommern til….og det samme gælder nu  her 4,5 mdr senere og 5 tænder rigere! Han sover fra 19.30 til midnat og så begynder showet med on/off sleep og han ender altid inde mellem Martin og jeg, hvor han så kan få lov at dige hos sin mor ligeså tosset han vil! ( Nej, jeg har ikke overskud til at rende oppe hver 2. time, og tage kampen op når jeg er træt!)

Nu er jeg så nået dertil hvor jeg ville ønske, at det aldrig blev nat….! Folk kommer med tusindvis af gode råd om søvn – men jeg kan ikke rumme dem, og selvom jeg tydeligvis ikke selv har styr på rollingens søvn, så er bedrevidenhed ikke det jeg har behov for! Tværtimod! Søvn er et ømtåleligt emne for mig for tiden – jeg gider ikke høre om det, jeg gider ikke se på det – for det eksisterer ikke i min verden! Jeg agter ikke, at lade min baby græde sig i søvn, så hellere et timelangt putteritual – og nej, det er ikke hans ører, og jo han bliver nogle gange ammet i søvn hvis han er meget ked!  Jeg føler slet ikke jeg har været inde i den der dybe og ret nødvendige søvn i laaaang tid og det er grotesk hårdt, at stå op hver morgen – så noget skal der gøres,  mindst ligeså meget for Peter’s skyld!

Her i weekenden skal han vænnes af med natamningen, så mor her forhåbentligt kan få et par timers sammenhængende søvn (that’s all i’m asking for…bare 3 timer – i et stræk!). Martin tager selvfølgelig nattetjansen, da min mælk ikke må være i nærheden af den lille babsedreng, da han har en lugtesans som en garvet sporhund….

Søvn er fucking fedt – til alle uden børn – SOV NU! SOV LÆNGE! SOV TRYGT! OG NYD DET! -(Udover det, så glæd jer, børn er megaseje!)

Jeg vil gerne lige ha’ lov til at sige, at Peter er en ‘wonder-baby’- Han græder sjældent, han har taget på med lynets hast og har vokset sig stor og stærk, han er så sej til at sove en god og laaaang middagslur, han elsker at spise, han har taget sine vacciner i stiv arm, han er nem at have med ude, han elsker alle mennesker (selv random folk i Bilka får et smil), han er lattermild, og så han har altid et smil på læben….nu mangler vi bare lidt søvn her i huset, så jeg kan komme ud af mit zombie-mode:) Zzz!

Jeg tror man kan forberede sig på rigtig meget som førstegangsforælder – men man kan aldrig forberede sig på søvnunderskuddet….

LAST BUT NOT LEAST – GODNAT TIL FOLKET! Her er et af de rolige øjeblikke – flere af dem tak:) 912480_10151689185284948_1572701469_n

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Dagens mor-tip!