...Verdens bedste buddies.

…BUSTED!

For et stykke tid siden postede jeg et elegant indlæg om ‘Far-måden’ og uploadede er fint billede af Peter med to forskellige slags sokker på, det var skrevet med ironi, kærlighed og en smule irritation; ‘for man kan sgu’da ikke rende rundt med to forskellige slags sokker på, duuuh!’ MEEEEEEEEEEEEEEN, jeg må krybe til korset, og buste mig selv, bum! For i forrige indlæg fremgik det vidst ret tydeligt, at Peter IGEN havde to forskellige slags sokker på, og denne gang var det mor som var synderen….GISP! Far-måden er blevet til mor-måden, og jeg fortryder ikke engang! Så længe fusserne er varme, ik? :-/

GUILTY! Tror vidst nok lige, at jeg er ved at falde af på den! I starten var Peter altid velklædt – jeg købte alle de seje mærker til ham, for ens baby skal da være velklædt, ik? Baby skal da ha’ en Levis jakke til små 500 kr – fordi, det skal han da bare….for mors skyld. ( Han har brugt den 2 gange – Money well spent? Naaa!) Han er 9 måneder nu, og er nået til den konklusion, at han bare skal have rent tøj på – og så er jeg bedøvende ligeglad med om det matcher eller ej…..det skal være behageligt og funktionelt – og længere er den ikke i min verden:)

Bevismateriale!DSC_0832

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Verdens bedste buddies.