...Ulvetime!

…Swagster Kid!

lørdaghÅrh, hvor er det skønt, at ham her blevet så gammel, at han kan bruge drengetøj og ikke babytøj længere! Udvalget er bare større, bedre og sejere, hvilket så også betyder at mor’s dankort gløder! (Det er en dyr fornøjelse at være barslende)

Jeg har forbandet bamse, traktor, æble og bil-motiver langt væk, og har korset mig over hvor nederen udvalget af babydrengetøj egentligt er, men nu her hvor han er str. 92/98 har en helt ny og relativt dyr verden åbnet sig for mig og jeg har en fest med at klæde min lille hipster på hver dag 🙂

Vi er pt. helt tossede med Zara hvor  også dette outfit er fra 🙂

1

  • Hæhæ, jeg har også opdaget Zara for nyligt. Så fine ting! Om end jeg synes, at udvalget er noget dyrere end H&M som jeg stadig køber mange ting i. I starten købte jeg også mange ting i BabyGap, men jo større Noah bliver synes jeg også at “sejt” vinder over “sødt” her i huset!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Ulvetime!