...og sådan gik der endnu en dag!

…Tøj til drengene!

Det skal absolut ikke være en hemmelighed, at jeg tit og ofte sukker over udvalget af drengetøj når jeg er ude og shoppe tøj til Peter! “Næææh, endnu en basisbody, og endnu et par cowboyder-bukser…ih! hvis jeg så er heldig kan jeg måske også finde en trøje med en traktor….eller en lastbil på!” Jesus altså!

Sammenlignet med pigeafdelingen er det altså nogle gange helt håbløst og basis-agtigt det der findes i drengeafdelingerne – og helt ærligt, så er der heller ikke nær så meget til drenge som der er til piger….suk – jeg syntes ærlig talt godt, at der må ske noget må den front!

DOG findes der steder hvor jeg syntes, at drengeniveauet er lige så højt som pigeniveauet. Zara designer eksempelvis virkeligt lækkert tøj til drengene, det er klassisk og flot med virkeligt fede detaljer og så er det også ret billigt! Ligeledes gør Mini Rodini og Bobo Choses som begge laver de smukkeste print!  We love!

Jeg selv har kig på butikken Sejedrenge.dk som primært henvender sig til drenge i alderen 0-8 år! Genialt? I fink so! Der er så mange lyserøde butikker derude, så det er faktisk en lille smule befriende, at der også engang imellem bliver tænkt på de shoppelystne mødre til drengebørn! Vi er her jo faktisk også! 🙂

….og psssst! Snart får Peter og jeg lov til at teste lidt nyt og sejt tøj, og vi glæder os til at vise jer det. Stay tuned!

2013-03-22 Blog CPH WOLVES6 Mødreghruppe2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...og sådan gik der endnu en dag!