...Min fantast!

…Filabel.dk

Peter og jeg har fået en henvendelse – sådan en rigtig sød en af slagsen!  Filabel.dk skrev nemlig en mail, og spurgte om vi ikke kunne tænke os at fortælle verden (altså, vores søde læsere) lidt om Filabel.dk samt teste lidt af deres tøj – og det vil vi altså rigtig gerne, for det der med at sprede et godt budskab, det er lige os!

222842_9472617853_5496_n

Her i huset er vi allerede ret glade for Filabel.dk. Vi har drønet rundt på deres fine website for at tjekke deres store udvalg  ud, og det falder faktisk i rigtig god jord. For en uges tid siden skrev jeg dette indlæg hvor jeg ligesom udtrykte mig ret klart: Udvalget af drengetøj er simpelthen for ringe! MEN, når det så er sagt, så har jeg faktisk fundet min redning i Filabel.dk, og jeg blev i den grad positivt overrasket over det STORE udvalg af drengetøj og ikke mindst udvalget af mærker! Der er de velkendte og yderst eftertragtede mærker som Småfolk, Ida T, Miny Mo, Albababy, Danefæ, Krutter og Ej Sikke Lej, og så er der også de ultrahippe (og måske knapt så kendte) mærker som Nova Star, Freds World, UBANG snakketøj og 4Funkyflavours! Haps! Faktisk findes der over 130 mærker på Filabel.dk, så der burde altså være noget for en hver smag!

Hjemmesiden er let og overskueligt opdelt (så selv den mindst erfarne internet-shopper, kan være med), og der findes simpelthen alt hvad hjertet begærer. Udover det store udvalg af mærkevaretøj til seje drenge og piger, fås der også sko, fine ting til børneværelset, lækre ting til mødrene, slynger, bæreseler, ammepuder, pusletilbehør….ALT! Så et helt igennem fantastisk sted at befinde sig hvis man, som jeg, elsker at shoppe lækre ting online. Desuden syntes jeg, at det er værd at nævne at der er GRATIS fragt, dag til dag levering, 14 dages returret OG så ligger Filabel.dk faktisk helt i top, når det drejer sig om kundetilfredshed på Trustpilot!  (Noget jeg personligt prioriterer rigtig højt når jeg handler online, for det der med at finde et ‘sikkert og trygt sted at handle’ er simpelthen alfaomega!)

Besøg Filabel.dk her!  og hvis du syntes godt om det du ser, kan du ‘like’ dem på deres Facebook-side her!

Peter er så heldig at han kommer til at teste og afprøve et lækkert 70’er retrosæt fra mærket 4funkyflavours – og vi elsker retro! Jeg fik julelys i øjnene da Peter og jeg åbnede pakken og så outfittet, som er helt igennem gennemført og i lækker kvalitet! Jeg har personligt ikke hørt om mærket før, så vi glæder os sådan til at teste det! Hold jer opdateret her på siden for at høre vores ærlige mening 🙂

Jeg glæder mig så meget til, at se min lille model i det her seje outfit!

Desktop1

Og shhhh! måske der kommer en lille give-away på et tidspunkt!

 

Indlægget er sponsoreret (…men vi lover jer, at det er helt og aldeles ærligt)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Min fantast!