...Selfie B A B Y !

…Ulvetime!

ULVETIME! GISP!

lørsafMellem 16-18 er der ret meget gang i Peter herhjemme -på den trætte og ret gnavne måde! Han ved ikke rigtig hvad han vil og han kan blive noget så gal på sin noller-mor, når hun ikke fatter noget som helst! Jeg er derfor begyndt at aflede ham med fjernsyn (Ramasjang FTW) og et let snack-måltid, i håb om at han kan komme lidt ned i gear inden spisetid. I dag kreerede jeg derfor de her nemme banan-pandekager, som faktisk var en kæmpemæssig succes. Drengen var blid som et lam mens han spiste,så det var altså slet ikke så tosset med en pandekage-pause midt i ulvetime-madness! Ren win/win!

Jeg serverede pandekagerne med melon og vanilieyoghurt on the side!

Opskriften er fundet på www.valdemarsro.dk og lyder som følgende:

* 2 modne bananer

* 3 æg

* 1 dl. havregryn

* 1dl. mel

* ½ tsk salt

* Evt. kardemomme

* Smør

Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, mel og salt. Varm panden op og kom en klat smør på. Kom pandekagedejen på i klatter med en spiseske. og vend dem når de er stegt på den ene side.
Server straks og brug den toppings du foretrækker.

M m m m m!

DSC_0256

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Selfie B A B Y !