...Fantastiske Fredag!

…Hende moren med den brune sovs!

Det sker sjældent herhjemme, at jeg kaster mig ud i fuldfed dansk mad, men engang imellem opper jeg mig, for at gøre drengene glade! Både Peter og Martin elsker brun sovs ( i store mængder), så tænkte at den skulle have fuld gas i dag – det er jo lørdag og det er jo december, så mon ikke det går?! Vores madvaner herhjemme er meget typiske, og der er ikke meget Miss Fancy-pants over vores hverdagsmenu – tærter, pasta, wok, sammenkogte retter og masser af fars – frikadeller, farsbrød, boller i karry, kødsovs etc. ( Jeg føler vi har levet af hakket kød siden Peter kom til verden!) Det skal være nemt, hurtigt, godt og vi  skal alle kunne være med. Jeg elsker faktisk at lave mad, men vil ikke nedprioritere min tid med Peter og Martin for at stå i køkkenet og lege Miss Fancy-pants en halv aften…basta! I dag havde jeg dog fat i alle fire kogeblus (og kunne sagtens ha’ brugt et ekstra), for hvad gør man ikke for at gøre sine mad-elskende mænd glade? Jeg præsterede at lave medister med en suveræn brun sovs ( jeg har en vis form for ærefrygt når det kommer til brun sovs, så pheeew!), samt lave nogle ret konge brunede kartofler, så jeg var en meget populær mor og kæreste. Må også indrømme, at jeg tænkte “Damn, I’m Gooood” flere gange, men sagde naturligvis ingenting 🙂 Åhh, måske man bliver hende moren, som laver verdens bedste brune sovs? Det gad man gerne! #IWish

Medister med hele pivtøjet er tha’ shiiit! (…og der var naturligvis rødkål og franske kartofler on the side – Hellooow Grandma 😉 )

DSC_0640DSC_0642

1

  • Uuuuh, det ser altså godt ud… Nommenom, som hunden siger i reklamen.

    Og det lyder da til at I har et stort udvalg af forskellige slags aftensmad Herhjemme lever vi os af hakket kød i alle afskygninger, fiskefiletter og pomfritter m. remo på de lange dage, rugbrød, boller i karry og lørdagskylling. Jeg må bare ikke selv få så meget af det, så jeg laver dobbelt op eller kaster en ostemad ned.

    Blev der spist igennem så?

    #elskersovs.dk :-p

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Fantastiske Fredag!