...Fantastiske Ferie Dage!

…He’s on fire!

SAY WUUUUT? Peter har møvet sig frem som en såret soldat siden han var 7-8 mdr og derfor forventede jeg absolut ikke, at han var kravletypen….men en ferie har åbenbart ændret på det  faktum, for nu kravler han faktisk…sådan helt rigtigt! (hvis der en rigtig måde ?!)

Han små knæ er helt røde, når han passerer både dørtrin og diverse dørmåtter uden problemer, så mon ikke snart han får hård hud på dem? Han er desuden meget tæt på, at rejse sig op…sådan helt – he’s on fire!

De sidste par aftener har han faktisk været umulig at putte fordi han er så urolig – han stille sig på knæ og hopper mens han skraldgriner – hvilket jeg slet ikke kan stå for ligemeget hvor træt jeg er……han giver den max gas udviklingsmæssigt pt, og det er fedt, fedt, fedt at være vidne til!

Han peger også på alt! F.eks. når han ser et træ, eller en virkelig pæn lampe og så vinker han også til alt og alle – sådan ca. hele tiden….også til træer….og virkeligt pæne lamper….og bilerne på Viborgvej.

Man kan godt mærke, at knægten snart fylder et år, og forstår meget mere af hvordan verden hænger sammen. Han gengiver lege, giver møs, elsker at lave mundprutter sammen med far, og så danser han helt vildt så snart han høre noget som kunne minde om en sang….(forleden kørte vi igennem Gellerupparken i vores Clio Stationcar med Pa-pa-papegøje på fuld styrke – mens Peter sad og rockede for hårdt i sin autostol, se det er bad-ass!)

Åh! Jeg er så tosset med ham!

Her er lidt hyggebilleder af min kravlende skatte-badass:)

DSC_0502 DSC_0503 DSC_0505

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Fantastiske Ferie Dage!