...Nyt til drengene!

…Fantastiske Fredag!

I dag har været en ret speciel og dejlig dag. Sådan en dag jeg har glædet mig til i mange, laaaaange uger! Vi har nemlig været til en stor 3d/4d scanning, så vi rigtig kunne beundre vores lille baby-Konrad derinde i hulen! Vi var også til en del hygge-scanninger, da vi ventede os Peter, så den tradition har vi ligesom fortsat i denne graviditet, og det er lige fantastisk, smukt og rørende hver gang! Vi havde inviteret mormor, farmor, moster og faster til at komme med igen denne gang, så der var fuldt hus ved scanningsklinikken Zilstorff & Bjerregaard i Silkeborg i dag. Peter og farmand var selvfølgelig også med, og sørgede for god ro og orden  🙂

 Ihh! Og ham Konrad altså! Han er lidt af en hygge-trold, og brugte ret lang tid på, at putte sig indtil sin moar, og gemme ansigtet væk, meeeen han blev lokket frem, og fik vist sit gudesmukke ansigt frem som minder….ligner en vis Peter Sylvester på en prik 🙂 Næsen er en fin opstopper og læberne runde og fyldige – så mon ikke det bliver endnu en lille skønhed?! Lige nu vejer han omkring 1400 gram og fylder godt derinde – han kanøfler mig sådan cirka hele tiden, så er slet ikke i tvivl om, at der bliver nok at se til 🙂 Han lå desuden og smilede derinde – så der var ikke et øje tørt!

Vi fik desuden købt den underskønne hjertelydsbamse, som vi har haft rigtig meget gavn af til Peter, så selvfølgelig skulle Konrad også have en. Den er så fin, og en dejlig blød krammeven med baby’s helt egen hjertelyd. Smart, ik? Hvis det skulle have interesse, findes der en masse info om den unikke hjerteven lige her: www.hjertelydsbamsen.dk 🙂 ( I kan også læse Peter’s bamsefortælling derinde!)

I morgen er der præcis 2 måneder til Konrad kommer til verden, så nedtællingen er i gang. Vi glæder os så meget til at møde ham! #SnartMorTilPseudoTvillinger #Fuck

Tak til Zilstorff & Bjerregaard for endnu en smuk oplevelse, og tak til mormor, farmor, moster og faster for at ville være en del af denne oplevelse!

Her er lidt billeder af vores fantastiske fredag!

USA14

USA15….Og således ser smilende Konrad ud! 29 uger og 6 dage….1530564_10152145390764948_66798579_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Nyt til drengene!