...farmorogbørnsuppe!

…Vuggestue baktusser!

Bræk! Igen! Igen!
Nu stopper det altså snart, for jeg kan ikke mere! Alle de der vuggestue baktusser, kan godt snart fucke af, for de er ikke velkomne her!
I dag, kort tid efter aftensmaden, kastede lP op…BIG TIME….på MIG selvfølgelig! Bræk- tsunami coming at ya’ – uden advarsel! Så der sad man så, indsmurt i fed opkast….velbekomme! #fml #nugikdetligesågodt!
Det er bare så synd for Peter, jeg mener bare 2 gange på en uge, burde det ikke være ulovligt?! Mor’s stakkel! Nu holder vi ham så hjemme de næste par dage, så han kan komme helt tilbage på toppen, for vi vil ikke ha’ mere bræk i det her hus! Basta!
Lige nu ligger vi og p(r)utter på sofaen, og håber på en bare nogenlunde nat, både mor og søn er udkørte, og vi trænger til ro, søvn, medvind og generelt bare en brækfri dagligdag….er det for meget at be’ om?! 🙁 Heldigvis er Peden ligeså glad og munter som han plejer at være – min trooper!

20130909-225606.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...farmorogbørnsuppe!