...En lillebror!

…farmorogbørnsuppe!

Jeg er en mor som elsker enkle, tidsbesparende og sunde retter – uden for meget bøvl, for bøvl har vi ikke tid til her i huset! Derfor lavede jeg denne far-og-mor-børn-venlige kartoffelsuppe til aftensmad – og den opfylder alle mine succeskriterier, men bedst af alt; Peter åd sig igennem 2 hele portioner, uden at spytte hver anden mundfuld ud! Det er lidt en impro-ret, da jeg bare baskede det hele sammen, men opskriften lyder nogenlunde således:
1 kg kartofler
3 porrer
4 mellemstore gulerødder
4 fed hvidløg
1 løg
1 bouillonterning
Frisk timian
…..voldkoges, så det bliver helt mørt! Blend det hele med noget af kogevandet indtil det har den rette konsistens – vi laver den lidt fed, så er det nemmere for Peter at få indenbords 🙂 Dernæst kommes salt og peber i efter smag og til sidst; en kvart liter fløde hvis man er til den slags – smag til, varm igennem og voila! Verdens nemmeste suppe! Her i huset serveres suppen med bacon, hvidløgscroutoner og sprødstegte løg! ( Peter fik dog suppen ‘bar’ men med ristet rugbrød on the side!) H A P S !
Jeg lavede by the way en stor portion, for så kan jeg fryse portioner ned til ham den lille prut – smarte mor!

20130908-224731.jpg

1

  • mmmm det ser lækkert ud! Kartoffel/porresuppe er helt klart favoritten herhjemme 🙂 Det er egentlig lidt dejligt at vi går suppetid i møde!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...En lillebror!