…Grønne Madpakkesnegle!

I dag har jeg kreeret nogle virkeligt gode pesto-snegle som skal i madpakkerne i morgen. et
Jeg skal være den første til at indrømme, at de er det rene snyd, for jeg har ikke tid til at bage på sådan helt gammeldags manér ( og så hader jeg virkeligt meget, hvordan sådan et køkken kan komme til at se ud, efter sådan et bag-selv-projekt!)
De her snegle ville uden tvivl være en anelse mere overskudsagtige og delikate hvis dejen var nyopslået, langtidshævet og æltet med mine egne bare næver, MEN det her er altså et super alternativ til trætte mødre og andre stressede eksistenser, som ikke magter flere rugbrødsklappere med leverpostej.
Jeg købte den klassiske ‘færdig-dej’ fra køl, den grønne pesto fra Løgismose (som jeg by the way ikke kunne lave bedre selv!) og en ordentlig røvfuld mozzarella og rullede det hele sammen på den klassiske pizza-snegl manér. Ind i ovnen -og VUPTI! ud kom nogle virkeligt smukke og ret lækre og grønne madpakke-snegle! B U M ! Effektivt, lækkert og ingen rod -JEG ER FAN! et2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Aftenbad!