...@Ammehjernen på Instagram!

…Konrad 6 uger!

Jeg har i dag været til en forsinket 5 ugers undersøgelse med Konrad og jeg havde faktisk set ret meget frem til, at han skulle måles og vejes ham den ‘bette’. Det er altid nervepirrende når man ammer, for man håber så inderligt, at man har nok at give af og at ens barn vokser og tager godt på. Lad mig sige det på den måde, at jeg faktisk slet ikke har været i tvivl om at han tog på, det kunne jeg mærke, men hvor meget? Hmmm….
DSC_0027Konrad er i dag 6 fulde uger og han vejer 5500 gram og er 60 centimeter lang!

S A Y     W U U U T ?

På 6 uger har han altså taget 1,98 kg på og er blevet hele 10 centimer længere, så nu er jeg altså helt og aldeles overbevist om, at han får så rigeligt igennem min hjemmebryg, at jeg vidst ikke behøver bekymre mig så meget længere. Amning er fandmer en fantastisk ting når det bare kører! #LettetMor
Jeg indrømmer det gerne, han ligner en sumobaby! Han har de sejeste flæskekinder, en triple hage, de vildeste elastikker på lårbasserne og så er han for længst fløjet i en str. 62!

DSC_0083Han har også givet os en masse små smil igennem de sidste 2 uger, men i dag har han smiletsådan BIG TIME! Med hele ansigtet -og det føltes så vildt! Der er altså også noget helt ekstraordinært sødt over sådan et tandløst baby smil 🙂

DSC_0077Udover at være en smilende sumo, så er Konrad også en virkeligt sød, spøjs, temperamentsfuld, sjov og virkeligt dejlig dreng! Tænk sig, at jeg har lavet 2 SÅ perfekte drengebørn? Jeg er god jeg er!

DSC_0034

1

  • Årh, nogle fantastiske billeder! Hvor ser han dog bare dejlig ud. Og hvor blev jeg lige skruk.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...@Ammehjernen på Instagram!