...Nu med lort og bræk!

…En lillebror!

Vi var til scanning igår og her fik vi at vide, at vi venter os en sund og rask lille dreng….JUBIIII! En lillebror og en legekammerat til Peter, så bliver det ikke bedre! Får næsten tårer i øjnene når jeg tænker på, hvor meget gavn de kommer til at få af hinanden, det bliver så dejligt!
Vi er fans af scanninger herhjemme og har atter engang valgt at blive scannet hos scanningsjordemoderen for de gør det altså helt fantastisk! Der er altid en afslappet stemning og god tid, og man får de smukkeste billeder i 3D! Vi er solgt, og vil klart anbefale stedet til alle de ekstra-nysgerrige gravide par – det er det hele værd og en rørende og vild oplevelse hver gang! Vi har købt en hel pakke igen i denne graviditet ( bestående af 3 scanninger) – hvilket betyder at vi får 400 kr i rabat til en stor 40 minutters 3D scanning i 30. uge, hvor vi inviterer bedstemødre, moster og faster med! Det gjorde vi også ved Peter og alle elskede det….Åhhhh! Jeg glæder mig allerede!
Her er lidt billeder fra vores dag:

20130907-205815.jpg
Jubiiiii! Der blir en lillebror.

20130907-205910.jpg

20130907-205918.jpg

2

  • Laura/Julius Umulius

    Stort tillykke med lillebror! Hvor fantastisk… Tror nu nok vi liiige venter lidt før vi er klar igen (sønnike er 13 mdr), men kan da næsten blive helt misundelig:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • ammehjernen

      Tusind tak 🙂 Det er også ekstremt hurtigt at vi har valgt at få nr. 2 – men for pokker hvor er det bare spændende, skræmmende og helt rigtigt på samme tid 🙂 ….og det der med at være gravid, er nøjagtigt ligeså fantastisk som jeg husker det ( ….siger jeg her i 16. uge :-))

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Nu med lort og bræk!