...Vi tester: CelaVi termotøj for Kids-World!

…Sygdom vig bort!

Jeg er træt for tiden, hvilket også er forklaringen på, at det jeg er lidt fraværende blog-wise! Jeg sover ikke om natten, og jeg sover heller ikke om dagen, men det der mor-drive er for vildt -man kan jo blive ved med at hive energi ud af ingenting…men er ret så overbevist om, at jeg pt. kører på reserverne, her i huset er vi nemlig syge -sådan cirka hele tiden!

Siden Konrad blev født har vi ikke bestilt andet end at være syge faktisk! Det er 8 uger, præcis, med sygdom i streg -det er sgu’ da ikke humant!

….og det her er hvad vi så kan prale af:

2 x øjenbetændelse, 1 x skoldkopper, 1 x monsterdiarré, 1 x indlæggelse med feberramt Konrad, 2 x forkølelse med grøn snot, 1 x feberdag grundet tænder, 1 x tur til lægen med hævede lymfekirtler og 1 x mild RS-virus.

Mit moderhjerte bløder hver gang mine drenge er syge, og samtidig tænker jeg: F U C K ! for det er benhårdt arbejde at have syge, ikke-selvkørende børn! Hver evig eneste gang, at vi er ved at finde fodfæste efter sygdom, virker det som om der kommer noget nyt dumpende og rammer os! Argh!

Jeg savner bare en helt almindelige hverdag, uden feber snot og tyndskid! Jeg savner at sove mere end 2 timer i streg, og jeg savner vores sygdomsfrie hverdag! Lige pt. afventer jeg bare -hvad mon det næste bliver?
Jeg er ret så overbevist om, at jeg ikke er den eneste mor i det her land som forbander vuggestuepest og andet ondt langt væk for tiden, og som glæder sig til sol og sommer -og forhåbentligt meget mindre sygdom! (7-9-13)

Thank God at jeg har verdens sejeste børn!

DSC_0387 DSC_0409

 

 

2

  • Ida

    Åh øv altså!! 🙁 Jeg føler virkelig med dig. Vi har også været monster ramt af sygdom i hele 2014, og nu har jeg termin om to dage….håber virkelig sygdomsbilledet vender. Rigtig god bedring til jer håber du snart får lidt søvn og en pause.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov, så dukkede du lige op på en blogroll andetsteds – dig kender jeg jo fra Instagram! (Det er mig, der er @Nadja_B 🙂 )

    Ja, som mor bliver man virkelig en slags overmenneske, ikke? Det er helt vildt. Håber, I er ved at være ovre sygdommene for denne gang, og at den seneste tids sol og sommer har gjort jer godt 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Vi tester: CelaVi termotøj for Kids-World!