...Hottere mit alles!

…Vi tester: CelaVi termotøj for Kids-World!

…som  nævnt i et tidligere indlæg er Peter i fuld gang med at teste en masse forårslækkerier af mærket CelaVi for www.kids-world.dk  -og det er han faktisk helt tosset med! #ogdeterhansmoriøvrigtogså!

I dette indlæg vil jeg gerne fortælle lidt om vores erfaringer med termotøjet, for det er i den grad blevet sat på prøve af ham tumlingen der! Peter er ude hver dag, han er vidst det man kalder et udebarn. Hver morgen står han således op, går han hen til terrassedøren med sin termojakke i hånden og peger ud i haven, for han vil uuuuud! (også selvom klokken er 6!)

Heldigvis har april måned budt på rigtigt mange fine forårsdage hvor termotøjet har været en trofast og rar følgesvend og det har helt sikker fungeret upåklageligt! Det er i lækker kvalitet og det er nemt at få hurtigt af og på -hvilket er et must når man har et utålmodigt drengebarn, som er i tidlig trodsalder 🙂 På de lidt koldere dage har vi brugt tøjet med en tyk striktrøje indenunder og på regnvejrsdage med regnjakke uden over -og han har snildt kunne holde varmen!

Peter er i ordets forstand en T U M L I NG! Han skøjter rundt på sine små stænger og smider sig lige hvor det passer ham. Derfor er det vigtigt at bevægelsesfriheden i hans tøj er helt optimal -og det er den helt bestemt her! Kæmpe thumbs up, for børn skal altså have tøj der giver rigeligt af plads til bevægelse og leg!

I søndags var vi til Økodag sammen med resten af landet, og her blev sættet virkeligt sat på prøve blandt komøg, halmballer, mudder, chokoladekage og traktorer (og så blæste det desuden en pelikan)! Vi gav Peter sit termotøj på med en tyk hjemmestrik indenunder, og han var åh! så dejlig varm, BESKIDT og tilfreds da vi trillede hjem af igen efter 2 timer i blæsvejr! I den forbindelse er sættet derfor blevet vasket, og pasformen er altså stadig super fin! CelaVi termotøj er hermed M O M -A P P R O V E D af Peter’s moar! (…og hun ved altså hvad hun snakker om!)

Som en ekstrabonus så bruger vi også jakken når Peter sover middagslur i barnevognen! Helt perfekt ******

Find alt det lækre CelaVi termotøj lige her !

DSC_0340

DSC_0369DSC_0357DSC_0334

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Hottere mit alles!