...Mandags-shopping!

…Blog-anbefaling!

lkjkkJeg elsker blogs, og jeg læser rigtig mange forskellige hver dag, men mest dem som handler om børn og mode 🙂 Det er faktisk blevet en fast del af min daglige rutine at læse blogs, og når jeg har 10 minutter til mig selv, bevæger jeg mig altid ind i mit elskede blogland! Jeg er især vild med de der oprigtige, bundærlige blogger-mødre, som fortæller om livet som mor -helt uden sødemiddel! Jeg finder stor glæde i at følge andre som ‘har det ligesom mig’ og som heller ikke har sovet i 100 år, for så har man ligesom et fælles udgangspunkt! 🙂 Der er bare så langt imellem….og misforstå mig ikke, som selvudnævnt motherblogger syntes jeg også, at det kan være svært, at dele ukritisk ud af tilværelsen, for jeg vil jo allerhelst male et pastelfarvet portræt af livet som mor, men i min optik er det altså en nødvendig, at kunne dele ud af både det sure og det søde, for at bloggen virker sådan helt oprigtig! (Med mindre ens hverdag naturligvis bare er pletfri og pastelfarvet selvfølgelig -baaah!)
Så alt det der med det ‘fælles udgangspunkt’, at kunne relatere og at kunne drage paralleller er altså über vigtigt for mig!
Nå, men tilbage til den anbefaling! En af mine nye favorit blogs er skrevet af Therese fra min gamle, men stadig eksisterende-og-still-going-strong-mødregruppe! Og Therese er sej! Hun er mor til smukke Ronja og så er hun virkeligt sød, ærlig og kreativ! Hun skriver nogle dejlige indlæg om livet som mor, på godt og ondt….og om hvordan det er at have et barn som har nået den tidlige trodsalder 🙂 ( Thank God, vi er ikke alene) I kan læse om Mor Berthelsen og Ronja her God fornøjelse!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Mandags-shopping!