...STORT!

…Konrad!

Lige en kort update fra barselsboblen! Konrad ankom i går morges klokken 8:27 – og med en længde på 51 cm og en kampvægt på 3580 gram er han mere end klar til at indtage verden. Han er yndigere end yndig og har det smukkeste, mørke hår. Kejsersnittet gik superfint, og jeg så også med, da de trak ham ud af maven på mig…temmelig grænseoverskridende og vildt, men smukt! Han blev lagt direkte på mit bryst efterfølgende, så jeg lå faktisk og ammede ham, mens jeg stadig var sprættet op 🙂 Vi er her til aften kommet hjem, og barslen er hermed skudt igang! ( Skriver indlæg med sovende Konrad på brystet!) Kan desuden tilføje, at Konrad har verdens mest stolte og kærlige storebror EVER!

Et par pletskud fra en gennemført fantastisk, uforglemmelig dag….

konrad konrad1 konrad2

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...STORT!