…Peter’s Jul 2013!

Julen er næsten ovre – og vi er alle sammen trætte og mætte ovenpå et par begivenhedsrige dage. Men hvilke dage!

DSC_0819Lillejuleaften tilbragte vi sammen med søde Famse, farfar, faster Line og Zheba-hunden. Vi spiste risengrød med kanel, sukker og smør og drak rød saftevand og nisseøl – Mmm! Peter – det lille madøre – spiste 2 portioner risengrød, så maven var godt rund efterfølgende 🙂 Desuden fik han lov til at pakke gaver op – Duplo i store mængder og de sejeste Bruder køretøjer, så han var en yderst tilfreds og mæt lille herre den aften 🙂 Vi havde desuden medbragt en lille personlig gave til farfar – i form af vin med en dekorativ og sjov udsmykning (efter inspiration på Instagram!)

Jul 2013Jul 20131Juleaften blev tilbragt hos Peter’s moster Didde, onkel Heinz, Kusine Tilde, og Fætter Magne sammen med søde mormor på traditionel vis. Vi havde en helt fantastisk aften med suveræn mad (and, flæskesteg fra grill OG medister!) og naturligvis Ris Ala Mande ad libitum….MUMS! Jeg fik overspist…som sædvanligt ( er det ikke ok når det nu er december OG man er højgravid?), og Peter fik også kværnet sin del af kartofler og medister med masser af  brun sovs til….Faktisk sad alle ungerne ved bordet i over en time uden brok, hvilket er lidt af et julemirakel i sig selv 🙂 Nå, men udover maden, så var der gaverne….masser af gaver! Mest til børnene….naturligvis – men det var fantastisk at se de små hoveder kokse rundt i gaveudpaknings-madness. Vi åbnede et par stykker inden Peter blev puttet, så resten kunne åbnes i et mere roligt tempo 🙂 Men jeg siger jer, han er en heldig dreng. Tøj, mere Duplo, en lænestol, c.d’er,  bamser, Little People legetøj og bøger, han blev ihhh! SÅ begavet! (og det gjorde hans mor og far sådan set også!) Vi havde en helt igennem god aften – og Peter’s 2. jul er hermed veloverstået 😉 Vi har brugt 1. juledag på at fimse, se julefilm, lege med ALT det nye legetøj (som fylder det meste af stuen), besøge famserne i Silkeborg, spise pizza og kramme….og nu skal der eddersparkme ses Die Hard! 🙂 Jeg håber i alle har haft en fantastisk jul!

Kh. Søs og Peter Sylvester.

…..3…2…1…BILLEDSPAM!

Jul 20132Jul 20134

Jul 20135

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...For et år siden!