...Klar, parat, FORÅR!

…En dag i Den Gamle By!

Og det var altså pænt hyggeligt!

Jeg pakkede således tumling, mave og barnevogn i morges og tog bussen indtil den gamle by! (Det er faktisk lettere sagt end gjort – det krævede virkeligt sin højgravide kvinde, at holde hovedet koldt med tordentumling og tyk mave!) MEN vi gjorde det og det var en succes…om end sådan en slags succes som giver en anelse sved på panden! Vi skulle mødes med Peter’s altid dejlige moster, kusine Tilde og fætter derinde, så det var næsten en selvskreven optur og vi elsker den slags fridage….ret så meget endda!

Dog er det ikke specielt let at mingelere rundt på brosten med dunk, barnevogn og meget ivrig og pænt-hurtig Peter som IKKE gider barnevogn for tiden ( Hvad skal man bruge sådan en til, når man kan gå?), men vi hyggede os BIG TIME, og det var en meget træt Peter og en ligeså træt mor som vendte hjem i eftermiddags — mange oplevelser rigere!

Peter’s yndlings attraktion var by the way en KÆMPE gravko som vidst hverken var en del af udstillingen eller spor gammel, men tilgengæld pissesej når man er knapt 1,5 år og elsker alle former for køretøjer og maskiner! #BoysWillBeBoys

Vi fik desuden købt kage ( Lige et tip: De laver de vildeste hindbærsnitter derinde i den gamle by!), souvenirs, old school legetøj og Kusine Tilde fik lavet de sejeste bolsjer! Mums!

Jeg tillader mig hermed at billedespamme atter engang 🙂

Ferie13
Ferie14
Ferie15
Ferie16
Ferie17
Ferie18
Ferie19
Ferie20

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Klar, parat, FORÅR!