...Dagen i billeder!

…Familie-ståhej i Jesperhus!

Når det nu er weekend, så hygger vi gerne med vores familier – og i dag tog vi med Martin’s søde familie til Jesperhus Blomsterpark way up nordpå! Jeg elsker den slags lørdage – specielt fordi jeg kan se hvor meget Peter nyder det. Han elsker nye omgivelserne og han sluprer alle de nye indtryk i sig – og så er det selvfølgelig også bare rigtig rart, at tilbringe lørdag med famserne, onklerne, faster, Ante, kusine Laura og mor og far i solskinsvejr. Min lille prut sov kun 1,5 time mens vi var der, så han var godt og grundigt høj på indtryk, hvilket resulterede i en meget aktiv baby på vej hjem, som var røvtræt af sin autostol (og sin trælse mor!) og der gik laaaang tid inden han overgav sig til dagens mange indtryk….Vi siger tak for en hyggelig dag:)

Her er lidt billeder fra en dejlig lørdag:

    Mor’s lille BS i Junglen….DSC_0497Der var mange gode bud på hvad dette dyr hed: Koalabjørn, Panda, Lamur….men jeg tror vi blev enige om, at kalde den for en lemur….måske? DSC_0502Her sidder man da meget godt – med overblik og udsyn:)  DSC_0504“Hvordan fuk, er i kommet derop, famse?” DSC_0510Daddy-O med ungdoms/Kanye West sunnies:)  DSC_0514Ante og Onkel Jeps DSC_0516Solskinsbaby <3 DSC_0523 DSC_0525Famse, faster og Zhebski – rimeligt smukke blondiner !DSC_0528Man blir’ aldrig for gammel til hoppepuder…. DSC_0535Onkel René er sgu’da pænt sjov!DSC_0545Chiller på famses skuldre – mens man ‘show-off’er’ sine fine, halvstore bisser:)  DSC_0549

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Dagen i billeder!