...Stafet for Livet // Min historie!

…Farlig tiger på spring…Grrr!

….eller bare cranky baby på krigsstien? Den sidste uges tid har Peter været en lille Mr. Moody! Altså han er i fandens godt humør, men der skal ikke så meget til før han bliver herresur og brokker sig højlydt! Han bider tænderne sammen og ligner en som er godt træt af sin noller mor! Til tider nægter han også og spise fordi han blir’ så eddersur…..( det sker gerne når mor har lavet baby gourmet-mad med hele pivtøjet!)

I starten gik jeg ufatteligt meget op i de dersens tigerspring og syntes faktisk også at de passede ret fint – men tror altså ikke han har været præget af dem siden 12 ugers springet…såeh, nu aner jeg ikke om der er en tiger på spring eller om jeg bare har en muggen baby med et iltert temperament? Han lærer vildt meget for tiden og er 8,5 mdr.

Lige meget hvad er han totalt sej og ser slet ikke så farlig ud:)

Farlig tiger øver sig i at kravle…..

DSC_2018Truende tiger tænker: ‘ Kæft, du er noller, mor’ DSC_2048Tiger til angreb på stol….easy Tiger, easy! DSC_2051Tiger i skjul – klar til angreeeeb!  DSC_2054Farlig tiger viser tænder……i dækning! DSC_2062

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Stafet for Livet // Min historie!