...FERIE, FERIE, FERIE!

…Smukke feriedage!

Vi er netop hjemvendt fra 3 dage i iskolde (som i minus 10 grader) men åh! så hyggelige feriedage i Tyskland!

Alt er gået over forventning, selv køreturen t/r har været en freaking succes, så det er med armene over hovedet at vi vender hjem! Klar til hverdagen er vi nok næppe, vi kunne godt ha’ brugt et par dage mere, nok mest fordi Peter har været kronisk lalleglad og helt i hopla siden vi ankom, og det har bare været så fantastisk, at se hans glæde ved at opleve en hel ny verden! Jeg lyver ikke når jeg siger, at han har været verdens nemmeste barn dernede, og brok har ligget på et absolut minimum, så det har altså været en sand fornøjelse for alle….og et eventyr for Peter!

Vi har været på sådan et slags resort af den helt vildt børnevenlige og aldeles smukke slags. Det vil sige hvor der er legeland, badeland og sågar en speciel børnebuffet, så der har været nok at give sig til! Det var min søde mor som havde inviteret, og det er vi faktisk ret taknemmelige og glade for (TAK! <3)  og jeg er ret så overbevidst om, at det nok ikke er sidste gang, at vi holder ferie på den måde!

Nå….jeg er helt vildt træt, så der kommer ikke så mange ord på, tilgengæld har jeg et ton billeder jeg gerne vil vise jer….såeh….3-2-1….Billedespam!

Ferie1 Ferie2 Ferie3 Ferie4 Ferie5 Ferie6 Ferie7 Ferie8 Ferie9 Ferie10 Ferie11 Ferie12

3

  • Louise

    Eej det lyder lækkert!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hvad hedder det resort i boede på?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • ammehjernen

      Hej Louise! Det hedder Van Der Valk Resort og ligger i Linstow, Tyskland 🙂 Virkeligt børnevenligt og hyggeligt 🙂 Kh. Søs

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...FERIE, FERIE, FERIE!