...God lørdag!

…Travl Søndag!

Søndag lakker mod enden – og det har været en hektisk en af slagsen! Morgenmad deluxe hos farmor og farfar i Silkeborg, eftermiddagskaffe og æblekage hos Olde og aftensmad hos moster, onkel, kusine og fætter! Pheeew!

Peter er gået kold – og det varer heller ikke længe før jeg har tænkt mig, at gå i seng – og forhåbentligt (7-9-13) få en  god nats søvn….MEN skal altså lige vise jer noget!

Min farmor, altså Peter’s olde, havde fundet en gammel tegning som min far havde tegnet til mig for lææænge siden og spurgte om jeg ikke ville have den med hjem! Jeg kan huske den tegning så tydligt, men havde bare glemt alt om den eksistens, så gensynsglæden var stor. Min far var ikke den store kunster – som tegningen nok også afspejler, men ikke desto mindre er den allerede kommet i ramme, og har fået en fin plads i stuen og jeg mener faktisk at manden på tegningen hed Egon. Det er utroligt hvad sådan en gammel tegning kan gøre ved en!

Til Søs Fra (verdens bedste) FarDSC_0060 DSC_0063

Desuden fik vi også de her to ultrafine hjemmestrikkede trøjer til Konrad fra oldemor- og hvis der er nogen som er fan af hjemmestrik, så er det mig! Tak farmor Olde!

DSC_0058

…og således ser det ud når Peter jammer på Olde’s orgel! Orgel ER badass!DSC_0041

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...God lørdag!