...Søndag morgen!

…Søndag!

…i Skandinavisk Dyrepark – that’s how we roll! Vi pakkede Clio’en og mødtes med min søde søster, svoger og P’s fætter og kusine derovre – easy og faktisk helt spontant for en gangs skyld! Peter fulgte godt med fra sin Odder mens vi så på alverdens farlige og ikke mindst nuttede dyr – og han så bestemt ud til at syntes, at det var ret spændende (omend en smule trættende i det lange løb.) Mor og far hyggede sig også og alle var glade….Ahh! Søndag du har været god ved os! Vi afsluttede dagen med at besøge dejlige mormor i Risskov, hvor Peter fik sin første rigtige gyngetur mens han skraldgrinede!  Her er lidt billeder fra en dejlig dag! ( Ta’ jer ikke af moderens trætte fjæs – når man er spontan må man gå på kompromis med make-up og den slags luksusting!)

Fletter fingre med fætter Magne <3

DSC_0154Eksotisk orm på Djursland…DSC_0157HJÅRDE-SPEGE!  DSC_0161Moster’s efterhånden store fjolle-Tilde – Peter bobler! DSC_0174Mama-bear! ( …staklen har firlinger – no wonder hun ser en anelse pølle ud!) DSC_0179Little lady! DSC_0189Søndags-fjol! DSC_0196….og is! Masser af is…. DSC_0197Ballade Tilde! DSC_0246…Trætte mor! DSC_0261Bambi!  DSC_0141Gynge-succes hos mormor <3 Min elskling!DSC_0296

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Søndag morgen!