...En gang til!

…Nostalgi!

I dag var vi en smut ude ved min dejlige mor i Risskov for, at sortere i alverdens fortidslevn – tudsegamle papirer, vintage porcelæn, hinkestensbriller, mobiltelefoner og tegninger fra min barndom! Åhh! Nostalgi ad libitum! Nogle gange er en tur ‘Down Memory Lane’ faktisk ret så awesome….

Det er vildt at se tilbage på sin fortid – der er så mange jeg savner – min mormor og morfar – min farfar – mine hunde – og ikke mindst min far! Ville ønske, at de alle sammen kunne være her, så vi sammen kunne lave endnu flere dejlige minder! Heldigvis kan man kigge tilbage og tænke på dem alle sammen, hver og en, og føle sig ekstremt velsignet og taknemmelig for den tid vi havde – for den var vigtig!

Den person jeg beundrer mest i verden er forresten min mor – hun er så sej! Først mistede hun sin mor og far, og derefter sin mand! Det tager en kvinde med ‘balls’ at komme igennem den sorg, og hun gør det fandmer! Jeg elsker dig foraltid forevigt, mor!

En nostalgisk, tankevækkende dag!

Søster Didde med fortidens krative udfoldelser..#hosterherremeget!DSC_0686“Hej morfar.  Du er sød, håber at du har det godt, kærlig hilsen Søs” ( et sådan cirka 20 år gammelt brev)DSC_0689Min mand med hinkestensbriller – grrrrr! #sexybeast! DSC_0690Vi fandt også den her regnorm – den kaldte vi ‘Shit’.  DSC_0691Tilde-mor og Shit! DSC_0693Lidt mobil-historik! Den bette Ericsson fik jeg tilbage i 10.klasse og var ren blær! ‘Verdens mindste mobiltelefon’ – åhhh hvaaad! #Sizematters!DSC_0743…Vi sluttede dagen af med at hinke – hell yeah! En sport jeg mestrer til fulde…(ville dog ønske jeg havde taget BH på i dagens anledning! Them crazy boobies!) DSC_0746

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...En gang til!