...BRÆK & KAOS!

…Anti-spelt!

Jeg snakkede med min søster om min blog den anden dag, og blev lidt træt af det, da hun sagde at jeg virkede som en über-overskudsmor – altså næsten for meget af det gode-overskudsmor – sådan en overskudsmor som kun bager med spelt og kun giver sine børn økomad og trælegetøj. Hey hey, hov hov, tænkte jeg – det er jo et heeelt forkert billede jeg er ved at tegne af mig selv hvis det er tilfældet, jeg KAN være en overskudsmor – men det er jeg absolut ikke hver dag, og jeg ejer ikke speltmel, så det duer jo slet ikke.

Jeg snakker faktisk tit om dem – i ved, de der mødre med spelt og nystrøgne børn, men kun fordi jeg syntes, at de er ret seje og lidt uopnåelige for den almindelige mor (…eller bare for mig.) Jeg fatter ikke hvordan de gør det – de laver hjemmelavede kager, de klæder deres børn på i Stella McCartney baby- kluns, de laver kartoffeltryk med ungerne efter en 12 timers vagt på jobbet, de spiser tapas og sylter selv, de ser pisseflotte ud og  de bor i de der designerhjem og selv deres rod agere massage for øjet. Props til dem – men ALDRIG må man sammenligne sig selv med den slags mødre, for hvis det bliver ‘normalen’ indenfor mødre-branchen, så kan vi andre godt pakke sammen.  Dog skal det siges, at jeg nærer den dybeste respekt for den slags kvinder, som bare får det til at se legende let ud….

….Jeg har ikke spor imod at blive sammenlignet, problemet er bare, at det var ikke den drejning jeg ønskede at bloggen fik. Bloggen skulle gerne være en fremstilling af en småforvirret, glad og  til tider overskudsagtig og kreativ førstegangsmor med hang til internetshopping og IKKE en selviscenesættende blærerøvs-blog…(!)

Altså hvad prøver jeg at sige?! At alle mødre er lige gode – men jeg er altså ikke en af dem, som ‘Instrgramer’ et billede af en rabarber/spinat smoothie….Jeg er mere typen som ligger et billede ud af min frokost, og tænker; gad vide om jeg er den eneste som stadig har hang til billig spegedreng med remo- og ristede?!

TO SPELT, OR NOT TO SPELT – MUMMY-POWER…og alle mødre er lige gode – og forskellige – og det er godt nok! Og her er min frokost så….DSC_2096

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...BRÆK & KAOS!