…Verdens bedste bedster!

I dag har det været bedsteforældre dag i vuggeren –  både mormor, farmor og farfar havde glædet sig helt vildt til dagen, og Peter syntes, at det var en fest at få besøg af verdens bedste bedster i vuggeren. Der var lagt op til sukker-trip, for alle bedster havde medbragt enten kage, pølsehorn, pizzasnegle, frugt eller boller, så der næsten kaoslignende stemning ved den overdådige børnebuffet, da der blev sagt værs’go.

Bagefter tog vi hjem for at hygge og få lidt god aftensmad alle sammen.  Farmor havde medbragt Zheba-hunden, som Peter er helt tosset med – han smiler altid helt tosset når han får øje på hende, det er så sødt!

Peter har helt sikkert nydt at være omgivet af alle sine dejlige bedster (og Zheba) og jeg er sikker på, at bedsterne også har haft en hyggelig dag!

Vi elsker jer! DSC_0781DSC_0783Sådan ser de altså ud – verdens bedste bedster: DSC_0798og Morfar kigger med fra oven….481668_10151371280064948_1627515828_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Min ultimative craving!