...Lørdag!

…LDN!

Så tror jeg næsten, at det kommer til at ske: L O N D O N til december med mand og barn:)

britishflag2

Jeg savner London –  før i tiden rejste jeg altid til London så snart jeg havde muligheden for det -jeg var der stort set altid!

Sidst jeg var der var Peter blot en lille spire på 5 uger – og hverken Martin og jeg anede noget om hans eksistens! (Når jeg kigger tilbage giver oppustetheden, kvalmen, trætheden og raseri-anfaldende pludseligt meget god mening!) Nå men, det bliver en noget anderledes tur den her gang, da den naturligvis skal være ekstremt børne-venlig, men jeg glæder mig bare så meget til at vise mine drenge byen (igen) – London i december er nu noget helt særligt <3 Jeg ved godt, at der er pokkers længe til, men ‘the travel-planner’ er allerede i gang! Lækkert hotel er et must – sidst boede vi på Hilton Metropole – og det kan klart anbefales….

Har lige googlet ‘London’ – bare for at se lidt billeder (tortur), og nu glæder jeg mig så bare endnu mere- kan næsten dufte byen og mærke stemningen <3

Piccadilly Circus - man blir' ligesom aldrig træt af neon!

Piccadilly Circus – man blir’ ligesom aldrig træt af neon!

Maze Grill  - altid et besøg værd:) Uhh Mr. Ramsay!

Maze Grill – altid et besøg værd:) Uhh Mr. Ramsay!

Halløj smukke!

Halløj smukke!

Oxford Street - lidt ala himmel på jord <3

Oxford Street – lidt ala himmel på jord <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Lørdag!