...Min baby!

…BACK!

…og har helt selv installeret trådløst netværk i hytten, proud? Jep!

Min verden har været ekstremt skærmet de sidste 23 dage – vi har hverken haft internet eller TV, men tilgengæld har vi haft helveds god tid til at fordybe os i ting…alt for god tid faktisk! Gab!

Nå men velkommen tilbage til cyberspace til mig – hvilken lettelse!

De sidste par uger er fløjet afsted – og vi føler allerede at vi hører hjemme her! Det er blevet sådan et rigtigt hjem med pyntepuder, faste spisetider, børneværelse og planter i de udendørskrukker – og jeg kan lide det! Min indre hausfrau bliver i den grad foldet ud, hvis jeg selv skal sige det, og nyder at sysle rundt og se  vigtig ud med en kost i hånden – alting er bare blevet en anelse sjovere!

Peter har fået 5 bisser ( må være den friske luft ved siden af Bilka) – og han ligner næsten en granvoksen mand med det tandsæt. Han sover også bedre og så er han overglad for sit nye cirkusværelse – det er mildest talt en succes at være baby i rækkehus:)

Martin har samlet kæmpekommoder og generelt bare været en ekstremt dygtig og handy-kæreste og hvad angår mig, så har jeg satme bagt mange franskbrød! ( Skulderklap til mig selv!)

Nå men her er lidt billeder fra vores flytning som foregik i to læs takket være en håndfuld bomstærke mænd som vi skylder bajere og grillpølser:

Første læs – Åhh! Flytning er så op ad bakke!

DSC_1570

Der blir’ hygget 🙂

DSC_1572

 Onkel Rene ved grillen….

DSC_1577Onkel Heinz, Magne og Tilde chiller i huset…

DSC_1579

Onkel Jesper og Martin er herre-handy-mænd….sådan da!

 DSC_1586Den nemme og ekstremt nærende aftensmad fra Toppers Pizzaria..(Orrh! med feta og chili til mor) DSC_1598P med de blå øjne…

DSC_1613Morgenmad når den er bedst…

DSC_1620

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Min baby!