...Vintage love!

Nyt til baby // Baby Outlet – Halling

I dag tog min svigerinde og jeg til lagersalg – uden at forvente noget, trillede Odderne på tur – og WOW! For en ammehjernen og barselsskadet mor som mig var det heaven! Lækkert babytøj fra gulv til luft – futter, strømper, huer, bodyer, heldragter og bukser – der var alt! Både svigerinden og jeg kunne fornemme at det ville ende galt(og heldigvis sladre babyer ikke når deres mødre går shop-amok)!
Efter en god times tid ( hvor begge babyer naturligvis var vågnet) gjorde vi regnskabet op; jeg fik købt 3 HALLING heldragter, 2 HALLING bodyer, en fin hue og et par skridsikre sokker fra Melton. Katjjiiiing,for en indbringende dag! Det bedste ved det hele er, at det var til de dejligste priser. Hvem elsker ikke kvalitetstøj til fornuftige priser? I know I do:) Lagersalget er beliggende på Skanderborgvej 107 A, I Viby J frem til d. 30/4 – så tjep tjep tjep! Se kollektionen her: www.halling-kids.dk

Her er lidt billeder af en meget indbringende dag:

– Peter: ” Øhm mor, er du måske snart færdiiiig?”

DSC_1332– Kurven bliver fyldt op med farverige godter:

DSC_1333Nedenfor er svigerinden på rov i tøjland:

DSC_1334Colourful boxes:

DSC_1335Dagens høst:

DSC_1338

DSC_1339

DSC_1340www.halling-kids.dk

DSC_1342

DSC_1343

Sluttede desuden lige af med, at købe 4 bodyer i Føtex til en flad 40kroners mønt:

DSC_1344

DSC_1346

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Vintage love!