...Konrad Bette Lård!

…Top 12!

Over YNDLINGS TING at give sig til når man er 16 måneder og hedder Peter Sylvester!

1) BADE!  med sine badelegesager som inkluderer grydeskeer, ænder og en spand! Han elsker desuden at plaske hele badeværelset til, og skum er også et hit! Faktisk har han elsket vand siden han blev født, så lad os håbe det fortsætter 🙂 (Han er desuden stor tilhænger af at skide i badet – noget han ynder at gøre 8/10 gange når vi bader. )

2) DUPLO! med farmand og nogle gange mor ( Ifølge farmand kan mor bare slet ikke finde ud af det!) Det fedeste i verden er at bygge tårne, parkeringskældre og Zoologiske Haver – og bagefter smadre det hele igen…og sådan kører det så om og om igen 🙂

3) HJÆLPE TIL! med husholdningen! I shit you not! Han elsker at hjælpe med at tømme opvaskeren, ordne vasketøj, smide ting ud i skraldespanden, feje og dække bord…altså på sin helt egen søde måde! Tit tager det en evighed med hans hjælp, men det er altså pissehyggeligt og så er det da bare dejligt, at ha’ verdens sødeste lille hjælper!

4) TELETUBBIES! mens han sidder i sin flyder af en stol! Han kan lige præcis koncentrere sig i 15 minutter, men han nyder det virkeligt og det er ren afslapning! Han vinker til dem og kysser dem…og så snakker han med babysolen, mens han siger ‘BABY’ og peger!

5) KYS & KRAM! til allemand! Han elsker at give smækkys og store, fede krammere, og det er helt fantastisk! Nogle gange stopper han op midt i en leg, og kommer så rendende med udstrakte arme for at give mor eller far en krammer! Awww!

6) TURE PÅ LEGEPLADSEN! og her er det gyngerne, rutsjebanen og sandkassen der hitter BIG TIME!

7) BESØG! af alle dem vi elsker og holder af! Det er uden tvivl det fedeste i verden, enten at få besøg eller tage på besøg! Det er både mor og søn tilhængere af faktisk!

8) SÆBEBOBLER! de var et megahit, da han var helt lillebitte, men har i den grad fået en revival! Han elsker at rende rundt efter boblerne, og han er stadig dybt imponeret over, at de på magisk vis bare forsvinder lige foran snuden af ham! #Puf!

9) FANGET! Efter han er begyndt at gå og løbe er fangeleg noget af det FEDESTE! Han er altid flad af grin, når han løber fra enten mig eller Martin og han kan høre vi er lige i hælene på ham, mens vi siger som en”herre-farlig” tiger! Så underholdende for alle!

10) BØGER! og ihh! hvor er det hyggeligt! Han er supersej til de der pegebøger og kan efterhånden en masse ord fra de forskellige bøger vi har! Udover pegebøger, så læser vi ret tit “De Tre Bukke Bruse” (faktisk næsten dagligt!), fordi Peter tit selv finder den frem! Jeg tror, at han syntes, at det er ret fedt, når mor siger som en meget lille Buk Bruse eller som en meget STOR og farlig trold! (Han siger i hvert fald selv ‘WAAAAAH’, når han ser billedet af trolden!)

11) BILER! Han elsker simpelthen biler! Og her i huset siger bilerne ikke ‘Vrooom’, de siger derimod ‘DYT DYT’! Hvis det er en lillebitte bil siger den ‘dyt dyt’ med en meget lille, lys muse-stemme, hvorimod de store biler siger ‘DYYYYT’ med en meget,meget DYB stemme 🙂

12) BOLDE! Han elsker at kaste og er så småt begyndt at sparke også! Far’s basketball er desuden topsej! Man er vel dreng? 🙂

….og således ser man ud efter et awesome skumbad her til aften 🙂

Jul 201312

3

  • Søøøødt!
    Hvor gammel var han da I begyndte at læse bøger sammen? Og kan du anbefale en bestemt type bøger? Pegebøger? Tænker, at man sikkert kan få den samme type bøger i USA og Danmark, så sproget er nok ikke så afgørende…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • ammehjernen

      Hey Pernille!
      Arhmen det er det hyg’ligste! Han begyndte først at interessere sig sådan rigtigt for bøger omkring de 11-12 måneder, men det er først nu hvor han sådan rigtigt kan koncentrere sig 🙂 Hvor gammel er din smukke dreng nu? Vi har bare de klassiske pegebøger med dyr, biler osv, og især dem med dyr er bomben!
      Hans første ord var også vov-vov 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Perfekt! Tak! Så har vi nok lidt tid at løbe på endnu! Noah er kun 5,5 måneder nu 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Konrad Bette Lård!