...Søndags kræmmere:)

…Feriebarn!

Vi smutter  på ferie – i hvert fald de næste par dage. Turen går til Drejø i det sydfynske øhav – og vi glæder os 🙂 Min svoger har en fantastisk Morten Korch lignende gård derovre, og i år er vi blevet inviteret på besøg. Jeg glæder mig ret meget til sejlturen derover sammen med Peter, og håber på solskin, så vi kan kigge ud over de blå bølger sammen <3 Som en vaskeægte (træt og udkørt) power-mum har jeg smurt (fesne)madpakker til turen, så vi bliver ikke mere klar…..

Har lige tjekket vejrudsigten, og den siger torden og regn de næste par dage (just my luck!), men vi tager ‘der-findes-ikke-dårligt-vejr-kun-forkert-påklædning-hatten’ på de næste par dage, mens vi i smug krydser fingre for at vejrguderne er med os…bare en lille smule! Jeg håber i nyder sommeren derude – jeg er tilbage om få dage med hyggelige feriebillede….JAAAAH!

Kh. Søs

Lige et billede af en meget træt Peter som gik kold kl. 18:20 hængende på farmandens arm – dumme far kunne ikke lade være med at grine:) 1069398_10151806242584948_1002474499_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Søndags kræmmere:)