...Footballer!

…Det er bare en fase, ik?

…Snotnæserne er snart på toppen igen! Heldigvis! Jeg har i dag plejet mine to fantastiske drenge, som dog er klar til arbejde og vuggestue fra i morgen, med masse af kærlighed, kys og klat(pande)kager. Peter er nemlig inde i en af de der ‘jeg-nægter-at-spise-hvad-du-serverer-mor’ perioder, så jeg må være kreativ for, at finde noget som han rent faktisk gider at spise. #DetErBareEnFase #Ik?

Han plejer faktisk at have en appetit som en granvoksen mand, men lige for tiden er det kun havregrød med kokos, banan, lyst brød og aftensmaden der ryger nogenlunde ned. Han nægter at spise rugbrød, hvilket normalt er hans all-time-favorite, men ak! Jeg regner med at det er kindtænderne som stadig gør en smule ondt, så mon ikke min rugbrødsdreng snart er tilbage? 🙂 I dag (…efter endnu et mislykkedes rugbrødsforsøg) stod den derfor på en Peter-venlig middagssnack, som heldigvis var en succes. Banan klat(pande)kager og smoothies, og det gled ned! Bøvs!

(Som det fremgår af billederne går vi all-in på kokos, for det er Peter tilgengæld helt og aldeles tosset med! )

DSC_0436 DSC_0437 DSC_0438 DSC_0439 DSC_0451

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Footballer!