...Sygdom vig bort!

…Vi er her endnu!

Beklager den larmende stilhed, men dagene smutter fra os i raketfart! Jeg er igang med at forberede en orn’lig omgang fine indlæg om alt fra regntøj til babybæ, mødregruppe og barnedåbs-prep! Først starter vi her -fra scratch, en kort status om livet pseudomor til 2 lede makkere. Alt vel, vi er her endnu. Konrads start på livet har været en smule hård for os allesammen. Mit sidste indlæg handlede om sygdom, og kan afsløre, at sygdommen ikke ophørte bare fordi jeg postede en medlidenheds-post, tværtimod! Det hele kulminerede med en omgang mellemørebetændelse og en sprunget trommehinde til det bette pus. Det hjalp heldigvis gevaldigt, at få ham på penicillin og siden da har Konrad været en virkeligt glad og afslappet baby, og det er intet mindre end fantastisk, at se ham skinne! Han er en topcharmerende, easy-going, glad og tyk dreng med flotte blå øjne og en mørkebrun manke -han klukker også af grin, og mit moderhjerte smelter bigtime hvergang! Tænk sig engang, at det allerede er 3,5 måned siden, at han kom ud til os?! (…på den anden side føltes det som om, han altid har været her!)
Så er der ham den største! Peter er snart 21 måneder – og er begyndt at snakke så fint…og meget! Han gentager de fleste ord han hører og har en hukommelse som en elefant! Han er en klog, sød og bestemt lille herre som i den grad nærmer sig trodsalderen! (Selvstændighedsalderen -you name it, kært barn har mange navne -jeg ved bare, at jeg har en virkeligt sur nej-hat herhjemme til tider) Men han er supersej og udvikler sig så meget for tiden, at det kan være svært at følge med! Det er en fantastisk alder, og jeg er bare så stolt af min store, lille dreng!
Tilværelsen er slet ikke så tosset med sådan 2 supermænd -det er faktisk pissefedt! Jovist! Jeg ligner måske ikke en der har en fest, når Peter med vilje har hældt hele sit glas mælk på gulvet, og jeg ligger på alle fire for at tørre det op, mens jeg bliver hevet i håret og grinet af, samtidig med at jeg”digge digger ” en utålmodig Konrad, men jeg vil ikke bytte min tilværelse ud med noget som helst andet! Det er SÅ dejligt og livsbekræftende at være mor til 2, og jeg glæder mig altid til en ny dag! (…velvidende at den højst sandsynligt inkluderer gylp, sure miner og kaos-stunder!) Kh. Søs

20140604-225330.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Sygdom vig bort!