...Grønne Madpakkesnegle!

…S H O P P I N G !

Oh! Den er gal igen! Det er blevet for nemt at shoppe – få klik og vupti! den næste ordre er på vej til Familien Harding Knappe! F U C K ! Jeg hader mig selv for ikke at kunne modstå fristelsen, det føltes bare så pokkers rigtigt, og så er det jo svært at stoppe, nu hvor legen er så pissegod. Nå men i det mindste betyder det, at jeg har nogle ret så velklædte unge mænd her i huset, så helt skidt er det vel sådan set ikke 🙂
H&M svigter aldrig!
hmmmmmmmmmmm
hmmmm
hm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Grønne Madpakkesnegle!