...Undskyld rodet ( og så alligevel ikke!)

…U P D A T E !

Bloggen har stået en anelse stille her det sidste stykke tid grundet min nye travle tilværelse som moar til to stresskanoner. Vi har det fandme godt vi har, men vi er trætte og vi har travlt. Der er så mange indlæg som jeg har i tankerne, så de vil poppe op her i ugens løb, jeg savner nemlig at lave daglige indlæg ret meget. Jeg kan bl.a. røbe at Peter er i gang med at teste termotøj, regntøj og gummistøvler af mærket Celavi for www.kids-world.dk og det første indlæg med fine billeder kommer på i morgen -så stay tuned 🙂

I den forgangne uge har jeg været alene med drengene for første gang en hel dag!

W O W ! Det var en travl dag, men det gik simelthen så godt, og drengene opførte sig næsten (kun næsten) eksemplarisk. Huset lignede et bombekrater da Martin trådte ind af døren kl. 16:30, men vi kom igennem – trods en trillion tynde lortebleer, mavekneb og en til tider topstresset mor. Peter er simpelthen så sød og god ved sin bror, hvilket gør det hele meget nemmere og overskueligt til tider. Han tester dog mig af flere gange om dagen, og griner af mig når jeg forsøger, at sætte grænser, så lige på den front var der altså nok at se til og jeg lyver da heller ikke når jeg siger, at jeg åndede lettet op da Martin kom hjem…Puha! Det gik over al forventning, men det var en træt mor der gik i seng den aften.

Konrad – ham går det godt med. Han er bare lidt af en skrigeballon for tiden pga. mavekneb. Det er så synd for ham, men det virker som om det er begyndt at gå fremad (7-9-13), og ellers må vi altså ty til zoneterapi, for han skal ikke ha’ ondt. Men han sover godt (7-9-13) og tager gerne nogle laaaange stræk (7-9-13)! Han har stadig det skønneste mørke hår og den fineste opstoppertud og så er han altså helt gennemført, dejlig.

Peter – er nu 1,5 år gammel. Tænk sig, at vi skal fejre 2 års fødselsdag om et halvt år? Han bliver så stor og klog, og den sidste uge har han virkeligt rykket sig, både motorisk og verbalt! Han snakker KONSTANT og han er begyndt at dreje rundt, øve koreografier og hoppe, så mor her er MEGET stolt!

Jeg er uden tvivl verdens heldigste mor 🙂

DSC_0132 DSC_0135

1

  • Hvor er de da søde sammen! Pyha.. En hel dag alene med to børn! Har lige været alene hjemme i fem dage med et barn, men jeg tror at du stikker den! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Undskyld rodet ( og så alligevel ikke!)