...EN UGE!

…Sidste weekend som trekløver!

Og den er blevet brugt med Peter i centrum, for i næste weekend er lillebror jo flyttet ind! #HolySmokes
I dag var vi således en tur i parken hvor Peter fik jord under neglene og gynget på naturlegepladsen – og det var noget som passede den lille eventyrlystne tumling! Samtlige blade og sten blev vendt og nøje studeret og alle vandpytterne skulle der pjaskes i, og selvom vi skød afsted i sneglefart, så var det fantastisk, at opleve ham på eventyr og betragte hans nysgerrighed og glæde ved alle ting! I dag udbrød han sågar “Ajjj….se!” til en stor fed hundelort som lå midt på stien! Hans verden er blevet så meget større efter han er begyndt at gå, og alt bliver derfor undersøgt og betragtet nøje med glæde og undren, for alt er jo nyt og spændende! Tænk sig, at den lokale park kan byde på så mange oplevelser og eventyr, og tænk sig, hvor fantastisk det må være, at kunne blive begejstret over en hundelort, en pind, et blad, en sten,en vandpyt en gyngetur…..børn er fantastiske!

20140216-231946.jpg

20140216-232201.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...EN UGE!