...Konrad!

…Halløj fra Barselsboblen!

Lige en lille portion kærlighed herinde fra vores barselsboble – vi er her stadig, og jeg kan altså ikke lade helt være med at dele lidt ud. Vi har det godt – rigtig godt, men vi er trætte. Peter tager storebrorrollen i stiv arm og kysser og krammer Konrad konstant, han er simpelthen så stolt og glad for ham, og åh! hvor det varmer mit moderhjerte at se! Han klapper i sine hænder så snart han ser lillebror, så alle mine bekymringer er i den grad blevet gjort skamme….i hvert fald indtil videre. Jeg skal ikke kunne udelukke, at der kommer en reaktion om lidt tid, men indtil videre, tillader jeg mig, at have armene over hovedet af ren og skær lykke. Jeg befinder mig i en tilstand af rendyrket lykke, og det er helt ubeskriveligt, at man kan elske så højt x 2. De sidste par dage har jeg været så hormonel, at jeg har tudet når jeg har kigget på mine to fantaster! Åhh! Jeg er jo uden tvivl verdens heldigste mor!

Konrad er i dag 5 dage gammel, og sover sådan cirka hele tiden….og hvis ikke han sover, så skider han…eller spiser han!:-)  Han har indtil videre vist sig at være et roligt gemyt, og vi håber det holder ved. Han kigger betaget på verden med de der små, fine øjne som stadig har helt ekstremt svært ved, at vænne sig til alt det lys der er udenfor mors mave 🙂 Indtil videre fungerer amningen supergodt og mælken løb til på 3. dagen, hvilket medførte at jeg vågnede op med ekstremt spændte, ømme og virkeligt store bryster søndag morgen….AUCH! Det ligner stadig, at jeg har fået nogle virkeligt grimme og ret skæve brystimplantater, som min krop har frastødt for længst, så glæder mig ret meget ’til mælken falder til’. Konrad har, so far, ingen problemer med at få tømt dem i løbet af kort tid, så de gør det nu ret godt. Peter syntes dog, at det er topmærkeligt, at Konrad skal ligge der og suge og fjernede mit bryst fra ham her til morgen, mens han sagde ‘AAAAAAD’ (Det siger måske også noget om deres topmærkværdige, skæve udseende) . #WhyThanks #SkøreDejligeDreng

Jeg har tabt 7,5 kg de sidste par dage og kan mærke, at jeg glæder mig virkeligt meget til at blive mig selv igen. Jeg savner mine jeans og forbander efterhånden mine forvaskede yogabukser langt væk, så nu er projekt ‘smid de overflødende gravidtetskilo i fuld gang! #DeSkalAmmesVæk

Altså, bare en kort update herfra – og tilbage til boblen med mig!

Love!
DSC_1919
DSC_1921
DSC_1934
DSC_1936

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Konrad!