...En lille taktikker!

…En december weekend!

Det er absolut ikke fordi, at vi har haft en stresset, actionpacked weekend – faktisk tværtimod, men derfor har jeg altså lige lyst til at lave et lille, hyggeligt weekend indlæg alligevel, om ikke andet, så for at vise lidt billeder 🙂

Det er så hyggeligt, tiden op til jul, og jeg kan mærke på mig selv, at jeg er i mægtigt humør. Pludseligt er det ‘ingen sag’ at bage 200 fedtebrød (hvilket jeg gjorde i torsdags), for overskuddet er da helt i top – det’ jo december. Således bliver weekenderne også en anelse hyggeligere, og jeg føler en ekstra trang til at hygge om mine elsklinger herhjemme. Vi hører julemusik, spiser ekstra god mad og fjoller helt tosset – og så glæder vi os altså sådan til d. 24! Om under en uge er der juleferie – og vi kan næsten ikke vente!

I lørdags var vi til fødselsdag hos Peter’s moster-Didde. En af de gode af slagsen med hjemmebagte boller, kanelsnegle og en pangfarvet lagkage efterfulgt af fri, larmende leg på stuegulvet….SUCCES! Peter valgte at erstatte sin 3 timers middagslur med en powernap på 1,5 time over middag, men klarede sig igennem dagen uden at være hverken sur eller pylret, pheew! Han var iført sit allerfineste dress, og som altid var han ovenud lykkelig for at se sin seje kusine og fætter. Dagen sluttede med pizza og en meget glad, men træt Peter som måtte overgive sig til søvnen så snart han blev sat i sin autostol….Zzz!

GrillaftenerSøndag har stået i shoppingens tegn, og vi lagde hårdt ud i vidunderlige, kaotiske IKEA. Vi kom efter en masse småting, men kom hjem med julepapir, gaveæsker, bånd og til-og fra-mærker i stor stil. De har de sødeste juleting i IKEA, og da de oven i købet  har 50-70% på ret meget af deres julesortiment, var det med at slå til! December er en stinkedyr måned, så jeg craver rabatter 🙂 Bagefter tog jeg ned i byen, mens mand og barn tog hjem for at sove til middag. 3 timer alene i byen? Utroligt hvor meget man kan nå! Faktisk nåede jeg at købe ALLE julegaver indefor kort tid, så nu er den ged filme barberet. Bum! Vi er hermed klar til jul! Grillaftener3Da jeg kom hjem stod den på hygge ad libitum med mine søde, veludhvilede drenge, og farmand lavede mad #SayWuuut? Peter havde dog en anelse svært ved, at forstå at de gaver jeg havde med hjem slet ikke skulle åbnes, og blev en smule frustreret over, at han kun måtte kigge på dem. #IhhAltsåNollerMor #HerreUnfair. Derfor er de nu gemt laaaangt væk, så nysgerrige drenge ikke kan komme i nærheden af dem. #OutOfSightOutOfMind. Jeg fik dog shoppet lidt til tumlingen, bl.a. denne fine trøje, samt disse underskønne Union-Jack sokker fra H&M 🙂DSC_0589
Grillaftener1Til sidst vil jeg bare lige blære mig med mine helt igennem fantastiske mænd! Hvor heldig kan man være?! Arhmen, lykken vil ingen ende tage her i dejlige december !
Grillaftener2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...En lille taktikker!