...Baby steps!

….DanBaby.dk // Showroom

Der findes et sted i Tilst som jeg har lyst til at fortælle jer lidt om! Det er et sted pakket med sejhed i form af alt det bedste babygear – og jeg er solgt! Et must-see hvis man alligevel er i Tilst eller omegen!

Stedet hedder DanBaby.dk2011-10-11 Leeds3

I DanBaby’s showroom i Tilst finder du ikke kun fantastiske tilbud, men også både velkendte og anderledes mærker samt et topvenligt og hjælpsomt personale!

OG…de har simpelthen alt hvad hjertet begærer; senge, pusletilbehør, autostole, højstole, barne-og klapvogne, møbler, ammetilbehør, spisegrej, legetøj og opbevaring i alle afskygninger – så et lille slaraffenland for shoppelystne mødre (…OG fædre) er vel nok den rette betegnelse at bruge 🙂

2011-10-11 Leeds2

Jeg kan klart anbefale jer, at besøge deres showroom, Grydhøjparken 9F, i Tilst (hvor de desuden serverer ret god te!) ELLER besøge dem lige HER, hvor der også er mulighed for at gøre en god handel, eller blot snuse lidt rundt!

DAGENS HØST:

Jeg fik købt en supersej taske til barnevognen fra Skip Hop i mili-look til 29 kroner! Sådan en jeg har manglet ved flere lejligheder til at opbevare småting og drikkevarer i, nem at sætte på – og så står den ret godt til vores brune barnevogn! Dagens bedste køb 🙂 Jeg fik også shoppet en ny natdragt, fine hagesmække og lidt nyt legetøj til ham Peter – alt sammen fik jeg for lidt under 100 kr! JA TAK!Brand New3Sikke en fantastisk opdagelse at gøre sig, på sådan en småtrist og grå torsdag!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Baby steps!