...Slap-af-tid!

…der er altid 1000 grunde!

TIL AT SMILE! Og det er så sandt! Jeg får tit at vide, at jeg er en irriterende-positiv type, men sådan er jeg nok bare?! Jeg er blevet opdraget til at have en positiv indgangsvinkel til alt hvad jeg foretager mig her i livet – og selvom jeg ikke altid kan efterleve det, så syntes jeg, at det er en skidesmuk livsfilosofi. Det handler altså om at gøre livet smukt, også selvom mandag morgen er urimeligt grim!
Min kæreste er en morgenhader – ikke kun en mandagmorgen-hader, men alle morgener er lige forfærdelige for ham. Så da han i morges var træt og småcranky, kunne jeg ikke lade være at kommentere på hans morgen-had! Nu er det sådan at det altid bliver morgen, og siden de er så skide uundgåelige, så kan man ligeså godt få det bedste uf af dem, ik? Så prøvliahørher: Lav kaffen bomstærk, tag en ekstra skive ost på bollen og en kæmpe klat smør på havregrøden – det er da en start! Stå 10 minutter tidligere op og kys dem du elsker, glem dem du hader, glæd dig til fyraften og smil…for fanden, bare smil! Det er verdens mest enkle opskrift! Jeg ved godt, at nogle morgener bare er bygget af lort og nederen, men de fleste af dem står altså til at redde, hvis man øver sig lidt i det der med den positive indgangsvinkel! Desuden smitter morgensure folk – ad!
Jeg endte med, at sende følgende billede med tekst til min søde morgensure mand efter han var kørt på job, og den blev taget imod med kys-hånd….heldigvis! Her er de første fem grunde til at hans morgen burde ha’ været en smule bedre:

20130829-220719.jpg

20130829-220733.jpg

3

  • Janni

    Hvor er det rigtigt skrevet Søs 🙂 Og rigtig god besked med alle “smiley’erne” til kæresten, så kunne han da ikke andet end at smile 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • ammehjernen

      1000 tak 🙂 Han blev overraskende glad for beskeden, så lad håbe han husker på den imorgen tidlig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor dejligt med dit gode humør. Det er vi flere end din kæreste, der godt kunne lære lidt af 🙂
    God weekend.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Slap-af-tid!