...Nedkøling!

…Søndags kræmmere:)

I dag havde min søster, mor og jeg lejet en stand på Ingerlevs Boulevard i håb om, at kunne sælge lidt ud af gemmerne. Tøj, kongeligt porcelæn, retrodåser, legetøj, babytting og sko – vi skulle bare af med det…Special Price for you my friend!

Jeg tror vi var den flinkeste bod på hele pladsen uden sammenligning – og uden tvivl dem som var dårligst til at prutte om prisen.I dag har jeg bl.a pruttet en kunde ned i 25 kr for 6 stk. babytøj – til trods for at hun var villig til at give 30! Kræmmer-Søs…DOOOOH!

Jeg sagde også farvel til mange af mine fine gå-i-byen-kjoler fra London som jeg solgte for 15 kr stykket – det gjorde lidt ondt faktisk:-( Men nu er jeg mor, så det var på tide, at sige farvel til nogle af dem – de var alt for unge til mig…( og min røv for bred til dem!)

Nå men vi havde altså byens bedste hold og de aller bedste priser! (Med en profit på 450 kr og en knapt så elegant solskoldning, gik jeg glad og tilfreds hjem….) Tak for en dejlig dag til min dejlige kræmmerfamilie….

Hjælper mor:)

Hjælper mor:)

 

Good stuff...

Good stuff…

 

Fik solgt mandens golfsæt for...100kr...Hmm!

Fik solgt mandens golfsæt for…100kr…Hmm!

 

Peter klar til kræmmermarked...

Peter klar til kræmmermarked…

 

Der pruttes...

Der pruttes…

Vores rodebutik...

Vores rodebutik…

Kræmmer-Pede <3

Kræmmer-Pede <3

Dejlige kræmmer mutze <3

Dejlige kræmmer mutze <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Nedkøling!